Ez alatt az idő alatt, aki frissíteni szeretné étlapját vagy csak szeretné lecserélni az eddigit, ingyenesen fel tudja tölteni, ki tudja exportálni nyomdai minőségű pdf-be vagy kinyomtathatja saját maga is.

Ha még nem tetted, akkor regisztrálj az oldalunkon: https://etlap-keszites.hu

Aki mégis vállal egy kis költséget (és ezzel támogat minket abban, hogy mi is fennmaradhassunk), annak 50% kedvezményt tudunk biztosítani minden előfizetési díjunkból az alábbi kuponkóddal: KORONAKRIZIS

Amennyiben nem hiányolod a maradék 50%-ot (vagy amennyit nélkülözni tudsz), akkor azt kérjük, hogy ajánld fel a koronavírus elleni harcra: https://www.facebook.com/donate/1564752357011737/10158207282282363/

Nyomdai munkákra javasoljuk a gyorsnyomdákat, ahol Te magad is ki tudod nyomtatni az anyagaidat, valamint több nyomda vállal ingyenes házhoz szállítást, hogy csökkentsük a kontaktusok számát. Amennyiben szükséged lenne ilyen jellegű segítségre, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Ha bármi más grafikai vagy webfejlesztési problémában a segítségetekre lehetünk, keressetek minket! Online és telefonon továbbra is rendelkezésetekre állunk!

Mossatok gyakran kezet és kerüljétek a felesleges kontaktusok!

Kitartást mindenkinek! Vigyázzunk egymásra és magunkra!